Шта је све Кристијан Голубовић причао на саслушању

Блиц
Шта је све Кристијан Голубовић причао на саслушању

Контроверзни учесник ријалитија Кристијан Голубовић (46) у петак је саслушан поводом јавних признања о убиствима и сакаћењима, које је пред инспекторима, ипак, све порекао.

Како сазнаје „Блиц", Голубовић је инспекторима рекао да је „на фарми причао много тога што није тачно".

- Уз то, Кристијан је негирао да има сазнања о било ком кривичном делу - каже извор „Блица".

Голубовић је саслушан у полицијској станици која је најближа „Фарми" у Лисовићу.

Тројица полицајаца дошла су у петак касно по подне на имање по Голубовића и изазвали општу пометњу.

Саслушање у станици

Прије него што су ушли у полицијски ауто и одвезли се до станице у Барајеву, полицајци су преступнику саопштили да са саслушања може да се врати у „Фарму". Кристијана су фармери испратили са сузама и стрепњом, јер је стекао њихове симпатије, посебно женског дијела.

Једној од учесница, Јасмини Меденици је позлило док су полицајци одводили Голубовића. Укућани нису чули шта су полицајци рекли Голубовићу, и сви су били потпуно затечени.

- Кристијан је у полицији дао изјаву поводом својих тврдњи о атентату на Војислава Шешеља, али претпостављам да је одговарао и на сва остала питања. Апсолутно нема никаквог разлога за писање кривичне пријаве или покретање кривичног поступка - све је ово шоу-програм - рекао је за „Блиц" Голубовићев адвокат Гвозден Гргур.

Кристијан је у ријалитију говорио да је мљео кости супарницима, да је обио 5.000 кућа, да је требало да убије лидера СРС Војислава Шешеља... Ако се испостави да је неко од ових самооптуживања истинито и полиција на основу њих успије да састави кривичну пријаву, даље поступање преузеће Више тужилаштво.

Молба у суду

Први основни суд, према сазнањима „Блица", у понедељак ће одлучивати о молби Голубовића за одлагање одласка у затвор, након што му је јуче истекло шестомјесечно одлагање издржавања затворске казне.

- Нема никаквог разлога да молба не буде поново прихваћена: позитивно је оцењена од судских референата - додао је адвокат Голубовића.

Он је осуђен на осам година затвора због диловања хероина, половину је одслужио, а одлагање му је одобрено због рођења дјетета. 

 Лажи и видео-траке
По повратку на имање у Лисовићу, Голубовић је био нервозан и упадљиво блијед. „Због глупости што сам ср.. овде, зато су ме привели. Био сам тамо где не треба. Идем да се одмарам. Еј, пет сати разговора", рекао је Кристијан Милићу Вукашиновићу.
Фармери су похрлили да га упуте шта је пропустио, а Кристијан је одбијао да разговара о боравку у полицији, понављајући:
- То су озбиљне ствари, ово овде је зезање. Много озбиљне ствари. Много смо лупали глупости.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана