Srpska snajka osvojila Kan ljepotom

Blic
Srpska snajka osvojila Kan ljepotom

Kanski filmski festival, koji se završava večeras, posjetila je i Anja Rubik, poljska manekenka i supruga Saše Kneževića. Partnerka srpskog manekena poznata je po ljepoti, ali i po sjajnom stilu, pa je u Francusku donijela neku posebnu eleganciju.

Kad nije uživala u filmovima, manekenka je sunčane dane u Kanu provodila u društvu poznatog modnog dvojca, Dina i Dana Katena.  Na jahti su prijatelji ćaskali i uživali u omiljenom piću.   

Anja umije da prilagodi trendove svom stilu,i da im da veliku dozu originalnosti. Pletenice se često viđaju u posljednje vrijeme na crvenom tepihu, a manekenka je odabrala njihovu asimetričnu verziju.

Prije uživanja na jahti Anja je zablistala na jednoj svečanosti u Kanu. Anja je modom počela da se bavi poslije završetka srednje škole.  "Viktorijas sikret", "Šanel", "Roberto Kavali" samo su neke od modnih kuća koje su angažovale poljsku modnu zvijezdu za svoje kampanje.  

Na godišnjoj reviji "Viktorijas sikret" učestvovala je 2009, 2010. i 2011. godine, poznata je i kao omiljen model Karla Lagerfelda.  

Prije četiri godine Anja Rubik se u Beču, na Božić, jverila sa Sašom Kneževićem, venčali su se 2011. godine na Majorci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana