Srpkinja u ljubavi sa šeikom živi život iz bajke

Agencije
Srpkinja u ljubavi sa šeikom živi život iz bajke

Srpska manekenka Anika Božić i palestinski šeik Jusuf el Saraj su se prije godinu dana vjenčali u luksuznom rizortu Lagonisi nadomak grčke prestonice. Na prvi pogled rekli biste - još jedna udavača. Istina je nešto drugačija. Anika potiče iz veoma ugledne i imućne porodice.

Anikin suprug je biznismen, a prije braka bio je u vezi s nekoliko estradnih djevojaka iz Srbije - s Anom Nikolić, Danijelom Vranić i Sandrom Obradović. Nigdje se ne pominje koliko bogatstvo posjeduje.

Anika je diplomirana novinarka iz Beograda, a počela je da se zabavlja sa svojim izabranikom još prije četiri godine.

"Živim život iz bajke. Moj suprug i ja se ne opterećujemo pravljenjem planova za budućnost. Ona svakako stiže prerano. Planiramo jedino proširenje porodice i tada će naša sreća biti potpuna", kaže za "24 sata" manekenka koja se bavi modnim novinarstvom.

Na pitanje da li joj nedostaje naša zemlja, ona kaže:

"Nikada nisam bila dovoljno dugo odsutna da bi mi Beograd nedostajao. Hipotetički, mi živimo između Pariza i Kaira, ali toliko često putujemo da ja više nisam sigurna gdje idem i gdje se vraćam", naglašava manekenka.

Podsjetimo se koje dame sa dame sa estrade su udate za imućne muškarce:

Jelena Jakovljević

Poslije četiri godine veze, udala se za biznismena čije se bogatstvo procjenjuje na dvije milijarde dolara. Said bin Draj, bogati naslijednik, Jelenu je upoznao 2003. godine. Vjenčali su se po arapskim običajima u Dubaiju, gdje je bilo oko 300 zvanica. Ubrzo poslije vjenčanja su dobili ćerku Asju i sina Hilala.

Sandra Meljničenko

Bivša „modelsica" se udala za ruskog milijaredera Andreja Meljničenka. Ovih dana bi u Srbiju trebalo da prvi put dovede i svoju ćerku Taru. Njih dvije u Beograd stižu privatnim avionom s brojnim obezbjeđenjem.

Ivana Berendika

Udata je za američkog milijardera Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača kompanije „Gugl". U braku su od 2006. godine. Ivana dizajnira nakit koji su nosile Ališa Kiz, Kejt Mos, Uma Turman i Naomi Kembel. Tomas je od Ivane stariji dvije decenije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana