Српкиња у љубави са шеиком живи живот из бајке

Агенције
Српкиња у љубави са шеиком живи живот из бајке

Српска манекенка Аника Божић и палестински шеик Јусуф ел Сарај су се прије годину дана вјенчали у луксузном ризорту Лагониси надомак грчке престонице. На први поглед рекли бисте - још једна удавача. Истина је нешто другачија. Аника потиче из веома угледне и имућне породице.

Аникин супруг је бизнисмен, а прије брака био је у вези с неколико естрадних дјевојака из Србије - с Аном Николић, Данијелом Вранић и Сандром Обрадовић. Нигдје се не помиње колико богатство посједује.

Аника је дипломирана новинарка из Београда, а почела је да се забавља са својим изабраником још прије четири године.

"Живим живот из бајке. Мој супруг и ја се не оптерећујемо прављењем планова за будућност. Она свакако стиже прерано. Планирамо једино проширење породице и тада ће наша срећа бити потпуна", каже за "24 сата" манекенка која се бави модним новинарством.

На питање да ли јој недостаје наша земља, она каже:

"Никада нисам била довољно дуго одсутна да би ми Београд недостајао. Хипотетички, ми живимо између Париза и Каира, али толико често путујемо да ја више нисам сигурна гдје идем и гдје се враћам", наглашава манекенка.

Подсјетимо се које даме са даме са естраде су удате за имућне мушкарце:

Јелена Јаковљевић

Послије четири године везе, удала се за бизнисмена чије се богатство процјењује на двије милијарде долара. Саид бин Драј, богати наслиједник, Јелену је упознао 2003. године. Вјенчали су се по арапским обичајима у Дубаију, гдје је било око 300 званица. Убрзо послије вјенчања су добили ћерку Асју и сина Хилала.

Сандра Мељниченко

Бивша „моделсица" се удала за руског милијаредера Андреја Мељниченка. Ових дана би у Србију требало да први пут доведе и своју ћерку Тару. Њих двије у Београд стижу приватним авионом с бројним обезбјеђењем.

Ивана Берендика

Удата је за америчког милијардера Томаса Јермолука, једног од оснивача компаније „Гугл". У браку су од 2006. године. Ивана дизајнира накит који су носиле Алиша Киз, Кејт Мос, Ума Турман и Наоми Кембел. Томас је од Иване старији двије деценије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана