Soraju saslušavaju zbog ubistva mafijaša

blic.rs
Soraju saslušavaju zbog ubistva mafijaša

Beograd - Beogradska starleta Soraja Vučelić, biće hitno saslušana u okviru istrage o ubistvu vođe jednog od crnogorskih kriminalnih klanova Baranina Armina - Muša Osmanagića (39), 16. septembra.

Crnogorska kriminalistička policija je od kolega iz Beograda zatražila da je što prije ispitaju.

''Niko me još nije zvao na saslušanje, ali očekujem da će me pozvati. Ipak, malo mi je čudno što to nisu uradili dok sam još bila u Crnoj Gori, jer sam, nakon ubistva, bila još sedam dana tamo. Regularno sam napustila zemlju zato što nikakva potraga za mnom nije raspisana. Zbog istrage ne mogu mnogo da pričam, ali mogu da vam kažem da mi je veoma žao. Armin je bio dobar momak i nemam pojma ko bi ga i zbog čega mogao snajperom ubiti. Pola sata pre ubistva bila sam tu. To sam mogla da budem i ja'', kaže za „Blic" Soraja Vučelić, izbjegavajući da govori o povezanosti sa ubijenim mladićem.

Kako je „Blic" saznao, ona je odranije poznavala Mušu Osmanagića a u restoran „Savoja", u kojem je kasnije i ubijen, došla je toga dana kako bi od njega uzela automobil „maserati" za snimanje spota mladog pjevača Georga Smiljića.

''S njom su bile još tri devojke, drugarica, šminkerka i frizerka. Našle su se s njim i na njegovo insistiranje, ostale na ručku. Nakon što su otišle, iz snajpera je ubijen Mušo, a mi smo za to saznali na snimanju spota'', ispričao je za „Blic" izvor blizak starleti.

Hitac u leđa

Sorajin dolazak u Osmanagićev lokal zabilježile su sigurnosne kamere. Ubijen je dvadesetak minuta pošto je otišla, dok je stajao u bašti, leđima okrenut ulici. Iz automobila, s parkinga preko puta „Savoje", pogođen je u leđa iz snajpera. Policija vjeruje da su ubice plaćenici iz Srbije ili BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana