Šokantno otkriće: Uzimala sam heroin dok sam bila trudna

Agencije
Šokantno otkriće: Uzimala sam heroin dok sam bila trudna

I nakon 23 godine otkako je novinar magazina "Veniti fer" optužio Kortni Lav da se drogirala tokom trudnoće, pjevačica je odlučila da kaže istinu.

Pedesetogodišnja Kortni je u najnovijem dokumenttarcu za "HBO" priznala da je uzimala herion dok je bila trudna s ćerkom Fransis Bin Kobejn.

"Koristila sam to samo jednom i onda sam prestla. Znala sam da će beba biti dobro", rekla je Kortni za film "Kurt Cobain: Montage of Heck ".

Sve do sada Kortni i njeni predstavnici za medije poricali su da je pjevačica uzimala herion dok je bila u drugom stanju i kaže kako su ona i Kurt Kobejn teško podnijeli oduzimanje ćerke nakon što se pojavio pomenuti članak u "Veniti feru" napisan od strane Lore Hiršberg.

Međutim, 2011. godine kontroverzna rokerka je priznala da je ipak koristila heroin, ali samo u prve tri nedjelje trudnoće, prije nego što je i znala da je u drugom stanju.

"Pa šta sad? Nisam ni znala da sam trudna. Kada znate da imate bebu koja raste u vama naravno da nećete uraditi nešto toliko glupo", rekla je ona tada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana