Шокантно откриће: Узимала сам хероин док сам била трудна

Агенције
Шокантно откриће: Узимала сам хероин док сам била трудна

И након 23 године откако је новинар магазина "Венити фер" оптужио Кортни Лав да се дрогирала током трудноће, пјевачица је одлучила да каже истину.

Педесетогодишња Кортни је у најновијем документтарцу за "HBO" признала да је узимала херион док је била трудна с ћерком Франсис Бин Кобејн.

"Користила сам то само једном и онда сам престла. Знала сам да ће беба бити добро", рекла је Кортни за филм "Kurt Cobain: Montage of Heck ".

Све до сада Кортни и њени представници за медије порицали су да је пjевачица узимала херион док је била у другом стању и каже како су она и Курт Кобејн тешко поднијели одузимање ћерке након што се појавио поменути чланак у "Венити феру" написан од стране Лоре Хиршберг.

Међутим, 2011. године контроверзна рокерка је признала да је ипак користила хероин, али само у прве три недјеље трудноће, прије него што је и знала да је у другом стању.

"Па шта сад? Нисам ни знала да сам трудна. Када знате да имате бебу која расте у вама наравно да нећете урадити нешто толико глупо", рекла је она тада.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана