Sofija Vergara: Imam dobru guzu

Agencije
Sofija Vergara: Imam dobru guzu

Sad već mnogobrojni fanovi ovu zanosnu ljepoticu upoznali su kao Gloriju u hit seriji "Modern Family" i vrlo brzo je osvojila srca muškaraca širom planete.

Ono za čim je jači pol opsjednut kada je Sofija Vergara u pitanju su njene grudi, ali ona poručuje da je to jako nervira.

- Poznata sam po svojim grudima. To me jako nervira zato što imam i odličnu guzu - kaže 42-godišnja glumica.

Kada upozna muškarca, kako je rekla, istog trenutka zna da li želi nešto više sa njim.

- Ne treba mi šest mjeseci da bih to shvatila. Nakon prvog sastanka vidiš ima li hemije ili ne - kaže Sofija.

Dodala je da ona nema određeni tip muškarca koji je privlači.

- Bila sam u vezi sa nižim muškarcima, a sada volim one koji su viši od mene. Zabavljala sam se sa atraktivnim muškarcima i onima koji to nisu bili. Muškarac treba da bude interesantan - ne savršen. Seksepil nema veze sa lijepim licem - istakla je ova ljepotica.

Otkako su glumica Sofija Vergara i najpoželjniji neženja Džo Manđanijelo u vezi, postali su najzanimljiviji par Holivuda. Sofija je napustila vjerenika Nika Loeba i samo nekoliko nedjelja poslije toga počela vezu sa glumcem koji je proglašen najpoželjnijim neženjom u svijetu poznatih.

Glumac je u nedavnom razgovoru otkrio kako se upoznao sa neodoljivom glumicom priznavši da nije mogao da prestane da joj gleda u zadnjicu. Naime, Džo je još prije početka veze uhvaćen kako odmjerava zadnjicu zgodne glumice pa su ga mediji prozvali da prokomentariše fotografiju na kojoj se to jasno vidi.

- Ma, molim vas! Neću se ni izviniti što sam je odmjerio! Kako i ne bih, prelijepa je - rekao je Džo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana