Софија Ричи копира Кортни Кардашијан

Глас Српске
Софија Ричи копира Кортни Кардашијан

Ријалити звијезда Скот Дисик и Софија Ричи, кћерка музичара Лајонела Ричија, заједно су од прошлог љета, а њихова веза је изазвала контроверзу од самог почетка због велике разлике у годинама.

Бивши момак ријалити звијезде Кортни Кардашијан, Скот, има 34 године, док је Софија млађа 15 година. Дисик је на "Инстаграму" објавио фотографију на којој Софија позира у бикинију, а иако изгледа сјајно, врло подсјећа на Кортни.

Ако се загледате у њен лик, готово да нећете пронаћи разлику између ње и сестре Кардашијан са којом Скот има троје дјеце.

Веза Скота и Кортни била је турбулентна годинама: од честих превара до коришћења наркотика, лијекова и алкохола, због чега је више пута био на рехабилитацији.

Чини се да су прошле године раскрстили једном за сва времена: Кортни је већ неко вријеме срећна са манекеном Јунесом Бенђимом.

Иначе, Софија Ричи је прошле године проглашена за најомраженије дијете познатих на свијету. Навукла је гњев бројних обожаватељки пјевачице Селене Гомез када јој је преотела момка, пјевача Џастина Бибера. Насловнице таблоида наставила је да пуни и када је започела везу са Скотом Дисиком.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана