Smrt glumice Natali Vud još nerazjašnjena

Agencija
Smrt glumice Natali Vud još nerazjašnjena

Američki istražioci su označili glumca Roberta Vagnera kao osobu čiju ulogu treba ispitati u istrazi smrti njegove žene, takođe glumice Natali Vud, koja se udavila 1981. godine.

Misterije i spekulacije o okolnostima smrti filmske dive se gomilaju otkako je tragično izgubila život. Tokom Vikenda zahvalnosti 1981. ona, Vagner, glumac Kristofer Voken i kapetan su bili na jahti. Poslije noći pijančenja njeno tijelo je nađeno u moru blizu Kataline u Kaliforniji.

Prvobitno je njena smrt okarakterisana kao nesreća, ali je slučaj 2011. ponovo otvoren, da bi se ustanovilo da li je Vagner ili neko drugi imao ulogu u tome, pošto je kapetan broda rekao da je čuo svađu u noći njenog nestanka. Patolozi su izmijenili razlog smrti u "davljenje i drugi neutvrđen faktori".

Šerif Džon Korina sada ne vjeruje da je Vagner (87) ispričao cijelu priču o događajima tokom plovidbe. Vagner je u memoarima napisao da su se on i Voken te noći svađali i da je, kad je krenuo na spavanje, vidio da nema njegove žene i čamca za spasavanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana