Смрт глумице Натали Вуд још неразјашњена

Агенција
Смрт глумице Натали Вуд још неразјашњена

Амерички истражиоци су означили глумца Роберта Вагнера као особу чију улогу треба испитати у истрази смрти његове жене, такође глумице Натали Вуд, која се удавила 1981. године.

Мистерије и спекулације о околностима смрти филмске диве се гомилају откако је трагично изгубила живот. Током Викенда захвалности 1981. она, Вагнер, глумац Кристофер Вокен и капетан су били на јахти. Послије ноћи пијанчења њено тијело је нађено у мору близу Каталине у Калифорнији.

Првобитно је њена смрт окарактерисана као несрећа, али је случај 2011. поново отворен, да би се установило да ли је Вагнер или неко други имао улогу у томе, пошто је капетан брода рекао да је чуо свађу у ноћи њеног нестанка. Патолози су измијенили разлог смрти у "дављење и други неутврђен фактори".

Шериф Џон Корина сада не вјерује да је Вагнер (87) испричао цијелу причу о догађајима током пловидбе. Вагнер је у мемоарима написао да су се он и Вокен те ноћи свађали и да је, кад је кренуо на спавање, видио да нема његове жене и чамца за спасавање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана