Сматрају их најљепшим дјевојкама на друштвеним мрежама: Ово је права истина VIDEO

Агенције
Сматрају их најљепшим дјевојкама на друштвеним мрежама: Ово је права истина VIDEO

Праве вриједности су одавно замијењене површним. Наравно, одувијек је свако волео да лијепо изгледа, али су харизма и знање увијек побјеђивали јефтине вриједности. Данас се све то преокренуло.

Млади се угледају на старлете и контроверзне бизнисмене и то желе и да постану када порасту. Већину не занима ништа друго, него да изгледају као Кардашијан клонови. Што већа уста, груди и остали дијелови тијела. Јер, то је данашњи пут успјеха, пара и славе.

У мору промовисања погрешних вриједности у многоме су доприњеле и друштвене мреже. Клонови истих дјевојака су на све стране. Све личе. Исте фризуре, тетовиране обрве и наравно разглоћене фотографије.

То као да је постао некакав идеал женске лијепоте у неком "приземном" друштвеном слоју. Већина дјевојака се диви звездама са Инстаграма, Фејсбука и осталих друштвених мрежа. И већина тих дјевојака се до те мјере изоперисало код пластичног хирурга да то заиста више нормално. Потпуно се мијења лични опис да бисте се више допали мушкарцима који, по могућуству, имају много пара.

У складу са тим вам прилажемо један видео у којем су невјероватне трансформације жена у пластичне "љепотице" за којима мушкарци "луде".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана