Slavni par ratuje zbog alimentacije

Agencije
Slavni par ratuje zbog alimentacije

Anđelina Džoli i Bred Pit rastavljeni su već dvije godine, a i dalje ne mogu da se dogovore o starateljstvu nad šestoro zajedničke djece. Iako oboje tvrde da su im upravo djeca najveće blago, nikako ne mogu da se dogovore i potpišu brakorazvodne papire.

- Bred i Anđelina nisu još ni blizu sporazumnog razvoda. Toliko su zaokupljeni starateljstvom da još nisu ni predali sva finansijska dokumenta, što je u brakorazvodnoj parnici uobičajen korak. Sumnjam da će to uskoro biti riješeno. Nikako da se pomjere sa mrtve tačke jer su fokusirani na starateljstvo, ništa drugo još nisu rješavali - rekao je medijima izvor blizak glumcima.

U sudskim dokumentima koje su predali sudu u Los Anđelesu u utorak advokatica Anđeline Džoli navela je da Pit nije platio “nikakvu značajnu” alimentaciju godinu i po. Glumica će navodno sudskim putem tražiti zaostale alimentacije.

- Pit ima obavezu plaćanja alimentacije. Do danas on nije platio nikakvu značajnu svotu novca otkako su se rastali - rekla je advokatica Samanta Blej Dežan, javljaju mediji.

Međutim, neimenovani izvor, koji je upoznat sa situacijom, kaže da optužbe ne stoje i da je Pit ispunjavao sve obaveze.

Bogatstvo Džolijeve je procijenjeno na oko 150 miliona dolara, a Pita na oko 245 miliona dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana