Славни пар ратује због алиментације

Агенције
Славни пар ратује због алиментације

Анђелина Џоли и Бред Пит растављени су већ двије године, а и даље не могу да се договоре о старатељству над шесторо заједничке дјеце. Иако обоје тврде да су им управо дјеца највеће благо, никако не могу да се договоре и потпишу бракоразводне папире.

- Бред и Анђелина нису још ни близу споразумног развода. Толико су заокупљени старатељством да још нису ни предали сва финансијска документа, што је у бракоразводној парници уобичајен корак. Сумњам да ће то ускоро бити ријешено. Никако да се помјере са мртве тачке јер су фокусирани на старатељство, ништа друго још нису рјешавали - рекао је медијима извор близак глумцима.

У судским документима које су предали суду у Лос Анђелесу у уторак адвокатица Анђелине Џоли навела је да Пит није платио “никакву значајну” алиментацију годину и по. Глумица ће наводно судским путем тражити заостале алиментације.

- Пит има обавезу плаћања алиментације. До данас он није платио никакву значајну своту новца откако су се растали - рекла је адвокатица Саманта Блеј Дежан, јављају медији.

Међутим, неименовани извор, који је упознат са ситуацијом, каже да оптужбе не стоје и да је Пит испуњавао све обавезе.

Богатство Џолијеве је процијењено на око 150 милиона долара, а Пита на око 245 милиона долара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана