Славни пар обновио романсу после скоро годину дана од раскида

Агенција
Славни пар обновио романсу после скоро годину дана од раскида

Према писању свјетских медија, глумац Орландо Блум и пјевачица Кејти Пери успјели су да превазиђу проблеме из прошлости, те да поново наставе своју емотивну везу.

Орландо Блум и Кејти Пери су раскинули у марту 2017. године, а након непуних годину дана одлучили су да својој вези дају још једну прилику.


Како би се посветили једно другом и у тајности помирили, славни пар је отпутовао на Малдиве, гдје је боравио у истом луксузном хотелу.

"Они су поново заједно и Кејти жели да овог пута њихова веза успије. Она је покушавала, али није могла да га заборави. Превише брине за њега. Они за сада не желе да саопштавају, али су се помирли", рекао је извор за британски "Сан".

Иако су се растали у прољеће прошле године, холивудски глумац и музичка звијезда су све вријеме били у контакту – лајковали су једно другоме фотографије на Инстаграму и виђени су заједно чак на неколико догађаја.

Иначе, славна пјевачица је у медијима отворено говорила о патњи кроз коју је пролазила након раскида с Блумом.

Након званичног саопштења о растанку, пјевачица је казала да послије раскида нико "нико није жртва или негативац” и да "и даље можете бити пријатељи и у љубави с бившим партнерима”. А то се потврдило као тачно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана