Slavni glumac Majkl Kejn ide u penziju

Slavni glumac Majkl Kejn ide u penziju 15.08.2018 15:36 | Glas Srpske

Poznati britanski glumac Majkl Kejn otkrio je da je “svijet počeo da mu se zatvara kako se približavao 70. godini “. Onda mu je sa ponudom da se pojavi u njegovom filmu “Betmen: Početak” došao reditelj Kristofer Nolan. Tim filmom, kako kaže, ponovo je “započeo” svoju karijeru.

Kejn je izjavio da je svoje najbolje filmove snimio upravo u sedamdesetim godinama, kao i da je zapravo tek u osmoj deceniji započeo novi dio života kao stariji glumac.

- Kada dođeš do 70. ili 75. godine  misliš da je sve gotovo. Ja sam tada napravio sedam najboljih filmova u kojima sam ikada glumio - rekao je Kejn.

Na tome je, ukazao je, zahvalan Kristoferu Nolanu, koji ga je angažovao u filmovima “Betmen: Početak”, “Mračni vitez” i “Prestiž”.

- Sviđa mi se taj čovjek. Smatram ga svojim srećnom zvijezdom - istakao je legendarni Britanac, koji je glumio u više od 167 filmova.

On, međutim, uprkos pomenutom “oživljavanju” kaže da bi uskoro mogao da ode u penziju. Kejn i dalje često hoda pomoću štapa, nakon što je u martu slomio članak. Prošle godine je izjavio da se okrenuo zdravijem načinu života, jer se boji karcinoma. Zbog toga je prestao da pije, počeo je da pazi na ishranu, a podršku u svemu mu je pružila supruga Šakira (71).

- Nisu me još penzionisali, ali osjećam da mi se bliži kraj. Ustajanje u 6.30 i učenje napamet dijaloga u stvari nije moja ideja raja - objasnio je Kejn.

Predstojeći filmovi, u kojima ćemo imati priliku da gledamo legendarnog Majkla Kejna su “Kralj lopova” i “Četvoro djece i to”.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica