Славни глумац Мајкл Кејн иде у пензију

Славни глумац Мајкл Кејн иде у пензију 15.08.2018 15:36 | Глас Српске

Познати британски глумац Мајкл Кејн открио је да је “свијет почео да му се затвара како се приближавао 70. години “. Онда му је са понудом да се појави у његовом филму “Бетмен: Почетак” дошао редитељ Кристофер Нолан. Тим филмом, како каже, поново је “започео” своју каријеру.

Кејн је изјавио да је своје најбоље филмове снимио управо у седамдесетим годинама, као и да је заправо тек у осмој деценији започео нови дио живота као старији глумац.

- Када дођеш до 70. или 75. године  мислиш да је све готово. Ја сам тада направио седам најбољих филмова у којима сам икада глумио - рекао је Кејн.

На томе је, указао је, захвалан Кристоферу Нолану, који га је ангажовао у филмовима “Бетмен: Почетак”, “Мрачни витез” и “Престиж”.

- Свиђа ми се тај човјек. Сматрам га својим срећном звијездом - истакао је легендарни Британац, који је глумио у више од 167 филмова.

Он, међутим, упркос поменутом “оживљавању” каже да би ускоро могао да оде у пензију. Кејн и даље често хода помоћу штапа, након што је у марту сломио чланак. Прошле године је изјавио да се окренуо здравијем начину живота, јер се боји карцинома. Због тога је престао да пије, почео је да пази на исхрану, а подршку у свему му је пружила супруга Шакира (71).

- Нису ме још пензионисали, али осјећам да ми се ближи крај. Устајање у 6.30 и учење напамет дијалога у ствари није моја идеја раја - објаснио је Кејн.

Предстојећи филмови, у којима ћемо имати прилику да гледамо легендарног Мајкла Кејна су “Краљ лопова” и “Четворо дјеце и то”.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица