Славне даме у борби деколтеа

Агенције
Славне даме у борби деколтеа

Додјела модних награда у Лондону је била савршена прилика да познате даме изнесу своје најбоље комбинације. Док су се неке одлучиле за чист гламур, друге су посегле за сексепилним креацијама које су откриле њихове најјаче адуте.

Лондон је у понедјељак увече био епицентар моде, а то доказују и раскошне тоалете које су даме показале на црвеном тепиху.

Освојити пажњу није лак задатак, због чега су се многе љепотице одлучиле за елеганте креације, израђене од најфинијих материјала које су лепршале око њихових ногу и биле идеалне за фотографисање.

Друге су биле довитљивије те су посегле за најлакшим методима за привлачење пажње - деколтеима, провидним материјалима и дубоким прорезима који су откривали њихове најјаче адуте.

Британска пјевачица Рита Ора одушевила је својим модним избором. Она је показала савршену фигуру у уској хаљини, а чипкани детаљи и шљокице учиниле су њен изглед екстравагантним.

Млада манекенка Каја Гербер, кћерка бившег супермодела Синди Крафорд, изгледала је бајковито у плавом комплету који потписује модна кућа „Ралф и Русо“.

Манекенка Ирина Шајк остала је вјерна својим провокативним одјевним комбинацијама. Како би нагласила своје атрибуте, она је изабрала хаљину на преклоп, а дубок прорез је био задужен за откривање дугих ногу.

Леди Амелију Виндзор сматрају најљепшом чланицом британске краљевске породице, али и правом модном иконом. Она је пажњу свих освојила носећи провидну хаљину испод које су се назирале брадавице.

Бразилска манекенка и фотомодел Изабел Гулар опредијелила се за сребрну хаљину са прорезима на грудима, стомаку и леђима. Управо ови детаљи открили су сјајно, затегнуто тијело ове љепотице која је позната управо по промовисању здравог живота и вјежбања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана