Slavna pjevačica priznala: “Varala sam svog supruga”

Slavna pjevačica priznala: “Varala sam svog supruga” 26.05.2018 23:51 | Agencije

Britanska pjevačica Lili Alen javno je priznala preljubu i bez ikakvog ustručavanja po prvi put progovorila o svim problemima sa kojim se suočavala prije šest godina.

Muzičarka Lili Alen dostigla je vrhunac popularnosti na pop sceni 2000. godina, a kako kaže naknadni povratak na scenu 2012. stvorio je u njoj osjećaj usamljenosti, kada je izgubila potpunu kontrolu nad svojim životom.


Tridesetrogodišnja pjevačica, najpoznatija po svjetskom hitu Not Fair, ističe da su problemi počeli da se javljaju u periodu kada je objavila treći studijski album “Sheezus” te je tada doživela mentalni slom. Izgubila je sopstveni identitet, a to je uticalo i na njenu porodicu.

 “Izgubila sam sebe i svoj identitet. Bila sam loša majka i bila sam loša u svom poslu. Budila bih se u autobusu u sred Viskonsina i bila tako mamurna. Varala sam svog supruga. Sve što sam željela je da budem sa svojom djecom. Čak nisam ni zarađivala novac”, priznala je u razgovoru za “Vultur”.

Govoreći o svom povratku na muzičku scenu, koji je pratila nemogućnost da se usredsredi na gajenje svoje djece, Lili je objasnila da je potpuno izgubila sliku o sebi i da se osjećala kao Alisa u zemlji čuda.

“Imala sam 89 kilograma i morala sam da skinem tjelesnu težni. Nisam jela, nisam spavala”, objasnila je Lili, i dodala:

“Uvijek sam mogla sebe da kontrolišem, ali sam tada bila majka koja je dvije godine provela papučama i haljini. Angažovala sam tim da me oblači, sređuje mi kosu, nokte, šminku- sve što rade pop zvijezde. Osjećala sam se kao da sam Alisa u zemlji čuda”.

Rođena Londonka ističe da se nikada nije osjećala usamljenije i izolovanije, ali zaključuje da su joj posljedice iz tog perioda života dozvolile da se sama uzdigne sa dna, reši probleme i mentalno ojača.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica