Skandal na sahrani Bobi Kristine: Tetka izbačena sa pogreba, pretila duhom Vitni Hjuston

Agencije
Skandal na sahrani Bobi Kristine: Tetka izbačena sa pogreba, pretila duhom Vitni Hjuston

Ćerka Vitni Hjuston Bobi Kristina preminula je prije skoro nedelju dana, a na sahrani koja se desila danas desio se krajnje neprimjeren skandal kada su članovi

Bobina tetka Lelola Braun napala je drugu tetku preminule djevojke Pet Hjuston na Fejsbuku nakon što je navodno izbačena sa sahrane.

Dok je Pet držala govor i posljednji pozdrav preminuloj djevojci Lelola je navodno prekinula ovaj emotivan trenutak. Nakon toga je vikala ispred crkve pred okupljenim novinarima "Vitni će proganjati Pet Hjuston iz groba. Nije gotovo, ovo će biti dug obračun".

Svađa između Braunovih i Hjustonovih samo je kulminacija rivalstva dvije porodice. Ipak, ono u čemu se slažu je da je Nik Gordon, dečko pokojne djevojke vjerovatno kriv za njenu smrt. Lelola je rekla da misli da "on ima nešto sa njenom smrću", a nije mu bilo dozvoljeno da prisustvuje sahrani.

Sahrana je obavljena u crkvi u kojoj su se Vitni i Bobi molile zajedno.Čak i smrti majke i ćerke kriju jezivu sličnost.

Događaj je bio toliko privatan da je tražena lična karta da bi ljudi mogli da uđu. Policijski motori su uveli dvije crne limuzine u kojoj su bili članovi porodice.

Bobi Kristina je pronađena u nesvjesnom stanju u kadi u svojoj kući 31. januara ove godine. Ležala je licem nadole u vodi i jedva da je davala znake života.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana