Скандал на сахрани Боби Кристине: Тетка избачена са погреба, претила духом Витни Хјустон

Агенције
Скандал на сахрани Боби Кристине: Тетка избачена са погреба, претила духом Витни Хјустон

Ћерка Витни Хјустон Боби Кристина преминула је прије скоро недељу дана, а на сахрани која се десила данас десио се крајње непримјерен скандал када су чланови

Бобина тетка Лелола Браун напала је другу тетку преминуле дјевојке Пет Хјустон на Фејсбуку након што је наводно избачена са сахране.

Док је Пет држала говор и посљедњи поздрав преминулој дјевојци Лелола је наводно прекинула овај емотиван тренутак. Након тога је викала испред цркве пред окупљеним новинарима "Витни ће прогањати Пет Хјустон из гроба. Није готово, ово ће бити дуг обрачун".

Свађа између Браунових и Хјустонових само је кулминација ривалства двије породице. Ипак, оно у чему се слажу је да је Ник Гордон, дечко покојне дјевојке вјероватно крив за њену смрт. Лелола је рекла да мисли да "он има нешто са њеном смрћу", а није му било дозвољено да присуствује сахрани.

Сахрана је обављена у цркви у којој су се Витни и Боби молиле заједно.Чак и смрти мајке и ћерке крију језиву сличност.

Догађај је био толико приватан да је тражена лична карта да би људи могли да уђу. Полицијски мотори су увели двије црне лимузине у којој су били чланови породице.

Боби Кристина је пронађена у несвјесном стању у кади у својој кући 31. јануара ове године. Лежала је лицем надоле у води и једва да је давала знаке живота.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана