Sigal kupio luksuzni apartman i otvara u Budvi školu borilačkih vještina

novosti.rs
Sigal kupio luksuzni apartman i otvara u Budvi školu borilačkih vještina

Budva - Američki glumac i muzičar Stiven Sigal , postao je vlasnik luksuznog apartmana u okviru kompleksa Dykley gardens na Zavali.

Na koktelu koji je sinoć organizovan za predstavnike crnogorskih medija holivudski superstar, koji sa članovima porodice provodi odmor na ovoj elitnoj lokaciji, objavio je da će, pored ove vrijedne investicije, biti aktivan u još jednoj od oblasti koja ga je proslavila-borilačkim sportovima, prenose Novosti.

On je najavio da će, u saradnji sa kompanijom Dykley gardens, osnovati u Budvi školu borilačkih vještina koja će nositi njegovo ime, čime će dati doprinos još dinamičnijem razvoju lokalne zajednice.

Svjetskoj javnosti poznat kao zvijezda holivudskih akcionih filmova, Sigal je prvi put u Crnoj Gori boravio prije desetak dana i bio gost u jednoj od luksuznih vila kompleksa na Zavali.

"Tom prilikom je najavio nameru investiranja u našu zemlju, jer je, kako kaže, prepoznao kvalitet i vrijednost koju je uspostavio Dykley brend. Glumac je takođe poručio da je oduševljen turističkom ponudom i prirodnim ljepotama Crne Gore, a učestvovao je i u simboličnom sađenju masline u Dykley aleji u okviru kompleksa", saopšteno je iz kompanije Dykley gardens.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana