Северина због Милана Поповића напала и судије

blic.rs
Северина због Милана Поповића напала и судије

Након низа судских пресуда које су резултирале тиме да су Милан Поповић и Северина Којић добили равноправно родитељство над њиховим сином Александром, пjевачица је затражила изузеће цијелог суда који је учествовао у процесу некадашњих невјенчаних супружника.

Северина је, наиме, навела да је општински грађански суд у Загребу с њом у конфликту, да постоје пријатељски односи између судије и пуномоћника Милана Поповића који га представља на суду, те да су судије донијеле низ незаконитих и неправилних одлука на штету малољетног детета.

Суд је нако њених оштрих оптужби донио рјешење да захтјев Северине Којић није основан зато што је пјевачица изнијела искључиво своје лично мишљење, али не и доказе којима га поткрепљује. Она своје тврдње заиста није успјела да докаже.

Ово је био још један безуспјешни напад Северине Којић на Милана Поповића који се од почетка судског процеса труди да, како је објаснио, учини све у циљу добробити њиховог дјетета.

Подсјећамо, српски бизнисмен Милан Поповић изборио се на суду за право да сина Александра, виђа подједнако често као и мајка.

- Морам признати да ми није јасно зашто те жене не подржавају праксу да дете проводи једнако времена с оцем као и с мајком. Оне не желе да дете буде с оцем? - рекао је Милан Поповић у једном интервјуу.

Поповић је годинама покушавао да добије право да чешће виђа сина, а на одлучујућем рочишту судија Верица Никић изрекла је привремену мјеру по којом ће дијете у наредном периоду недјељу дана бити код мајке, а недјељу дана код оца.

Поједини медији тада су пренијели да је Северина побјесниела због ове одлуке, а њен менаџер Томислав Петровић најавио је да ће се пјевачица жалити на одлуку суда што је она очигледно и учинила, врло безуспјешно.

Северина Којић и Милан Поповић од 2013. године воде битку око сина, ког су добили у ванбрачној заједници.

Како се Северина удала за сина Драгана Којића Кебе,тако је Александар почео да живи са њиховом фамилијом, а њен супруг Игор Којић је почео да јавно објављује заједничке фотографије са Милановим и Северининим сином.

Општински грађански суд у Загребу је потом донио решење којим забрањује Северинином супругу Игору Којићу да на друштвеним мрежама објављује фотографије малољетног Александра, али се он оглушио на то и наставио је да качи заједничке фотографије чиме је показао да не поштује судску одлуку.

Северина је сада такође показала непоштовање покушавајући да оспори и сам суд.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана