Северина изгубила спор против Милана Поповића

Северина изгубила спор против Милана Поповића 23.02.2018 10:33 | index.hr

Поступак за старатељство над сином Северине Којић и Милана Поповића је завршен а према неправомоћној пресуди, Александар ће живјети једнако код оба родитеља, потврдио је Северинин менаџер Томислав Петровић за хрватске медије те додао како пјевачица није задовољна одлуком.

"Донесена је првостепена пресуда која није правомоћна. Донијела ју је суткиња Никић која је већ два пута судила према захтјевима Поповића, а на штету дјетета и оба пута су јој пресуде срушене на другом степену па ме тиме уопште није изненадила њена данашња пресуда", рекао је Петровић за index.hr.

"Познато је да је њена колегица у другом спору, прије мјесец дана донијела пресуду у којој је одбила Поповићев захтјев да дијете живи 7 дана с њим и 7 дана са Северином, уз образложење да за тако нешто не постоје законске основе. Дакле, након мјесец дана на истом суду суткиња доноси потпуно супротну пресуду", додао је.

"Северина није задовољна овом одлуком, јер сматра да није добра за дијете и на њу ће се жалити", закључио је Петровић.

Са друге стране, Милан Поповић каже како је изузетно задовољан пресудом.

"Не смијем износити детаље пресуде, али сам јако задовољан. Ово је већ друга узастопна побједа равноправног родитељства у Хрватској и преседан. Браво за хрватско правосуђе и мог сина Александра који ће имати једнаку пажњу и од мене и од своје мајке", рекао је Поповић за index.hr те изразио задовољство што је пресуда у складу с Породичним законом.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица