Severina i njena sestra ipak nisu tako bliske

Agencije
Severina i njena sestra ipak nisu tako bliske

"Nismo bili na Severininom vjenčanju u Beogradu, kao ni na onom u Istri", demantovali su Zdenka i Zdravko Žunić, sestra i zet splitske pjevačice medijske natpise o svom prisustvu na ceremonijama.

Oni su u intervjuu za "Slobodnu Dalmaciju" demantovali natpise da su uz 600 drugih zvanica bili gosti grandioznog "srpskog vjenčanja" održanog prošlog vikenda.

Kako su bili uzrujani zbog netačnih navoda u pojednim medijima objasnili su razloge svoje javne reakcije.

"Iz pijeteta prema svojim rođacima i prijateljima, poginulim hrvatskim braniteljima, i poštujući marijanski katolički moral, ne odobravamo ovaj estradni cirkus. Čudno nam je kako je vjenčanje u crkvi, kojem takođe nismo prisustvovali, bilo u tolikoj tajnosti, a kako ovaj dio venčanja takođe nije ostao obavijen velom tajni"

"Prekjuče smo u Vukovaru sahranili prijatelja koji je bio povređen zbog ćiriličnih tabli, a estradni menadžeri objavljuju CD s ćiriličnim natpisom Severininog vjenčanja", dodali su njena sestra i zet.

Kako kaže, ona smatra da Severina ima tužan život.

"Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra je vaspitana u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim se za njeno zdravlje i sreću", dodala je Severinina sestra Zdenka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana