Seve želi dete s Igorom

Blic.rs
Seve želi dete s Igorom

Severina je poslije samo tri mjeseca veze sigurna da je 15 godina mlađi sportski menadžer čovjek njenog života. Poslije sina koga je dobila s Milanom Popovićem, sa Igorom priželjkuje ćerku.

Severina Vučković (43) prvi put se u javnosti prošetala crvenim tepihom u Zagrebu s novim izabranikom Igorom Kojićem (28). I odmah je na Instagramu objavila zajedničke fotografije, pored kojih je napisala da je „želja njenog života ispunjena”. 

S obzirom na to da je nedavno otkrila šta je njena najveća želja, sve su glasnije priče da s novim izabranikom nije gubila vrijeme.

- Najveća želja mi je da dobijem još jedno dijete, i to djevojčicu - izjavila je nedavno u jednoj emisiji.

Upravo zbog toga mnogi su ubijeđeni da je pjevačica odlučila da zasnuje porodicu s Kebinim sinom. Ona je na ove navode odgovarala samo osmijehom. 

- Volim što se volimo. Ljubav se ljubavlju vraća - jedino je što je Seve rekla o ozbiljnosti veze sa Igorom. 

Budući da je s bivšim vjerenikom Milanom Popovićem zatrudnila nakon samo nekoliko mjeseci veze, nije isključeno da se „istorija ponavlja”. 

Seve i Igor su na prvom zajedničkom pojavljivanju pokazali koliko su opčinjeni jedno drugim. Na početku se spekulisalo da je ova veza samo marketinški trik, ali varnice koje su sijevale između njih na crvenom tepihu neosporni su dokaz ljubavi. 

- Oni su toliko ludi jedno za drugim da nije moguće da glume ljubav. Osim toga, Seve je Igora upoznala s porodicom i on je već postao blizak s njenim sinom - rekao je izvor „Blica”.  

Seve ima potpunu podršku prijatelja, porodice i fanova, a internet je preplavljen pozitivnim komentarima. 

- Predivni ste, želim vam mnogo sreće u ljubavi, a nadam se da ćete osnovati i porodicu - samo je jedan od komentara njenih virtuelnih prijatelja.  

Inače, Seve je pet puta bila vjerena. Prvi put se vjerila za rokera Alena Marina, pa za manekena Adnana Taletovića. Nakon toga bila je s Milanom Lučićem, s kojim ima porno-snimak. Zatim s konobarom Srećkom Vargekom, a njen posljednji vjerenik bio je Milan Popović. Slijedeći je, očigledno, Igor Kojić.

Deda prvi put

Dragan Kojić Keba (54) ima ćerku i sina iz braka sa Oljom, kao i vanbračnu ćerku, a Igor će mu, ako je vjerovati glasinama, upravo sa Seve podariti prvo unuče. „Želim im sreću”, izjavio je Keba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana