Севе жели дете с Игором

Blic.rs
Севе жели дете с Игором

Северина је послије само три мјесеца везе сигурна да је 15 година млађи спортски менаџер човјек њеног живота. Послије сина кога је добила с Миланом Поповићем, са Игором прижељкује ћерку.

Северина Вучковић (43) први пут се у јавности прошетала црвеним тепихом у Загребу с новим изабраником Игором Којићем (28). И одмах је на Инстаграму објавила заједничке фотографије, поред којих је написала да је „жеља њеног живота испуњена”. 

С обзиром на то да је недавно открила шта је њена највећа жеља, све су гласније приче да с новим изабраником није губила вријеме.

- Највећа жеља ми је да добијем још једно дијете, и то дјевојчицу - изјавила је недавно у једној емисији.

Управо због тога многи су убијеђени да је пјевачица одлучила да заснује породицу с Кебиним сином. Она је на ове наводе одговарала само осмијехом. 

- Волим што се волимо. Љубав се љубављу враћа - једино је што је Севе рекла о озбиљности везе са Игором. 

Будући да је с бившим вјереником Миланом Поповићем затруднила након само неколико мјесеци везе, није искључено да се „историја понавља”. 

Севе и Игор су на првом заједничком појављивању показали колико су опчињени једно другим. На почетку се спекулисало да је ова веза само маркетиншки трик, али варнице које су сијевале између њих на црвеном тепиху неоспорни су доказ љубави. 

- Они су толико луди једно за другим да није могуће да глуме љубав. Осим тога, Севе је Игора упознала с породицом и он је већ постао близак с њеним сином - рекао је извор „Блица”.  

Севе има потпуну подршку пријатеља, породице и фанова, а интернет је преплављен позитивним коментарима. 

- Предивни сте, желим вам много среће у љубави, а надам се да ћете основати и породицу - само је један од коментара њених виртуелних пријатеља.  

Иначе, Севе је пет пута била вјерена. Први пут се вјерила за рокера Алена Марина, па за манекена Аднана Талетовића. Након тога била је с Миланом Лучићем, с којим има порно-снимак. Затим с конобаром Срећком Варгеком, а њен посљедњи вјереник био је Милан Поповић. Слиједећи је, очигледно, Игор Којић.

Деда први пут

Драган Којић Кеба (54) има ћерку и сина из брака са Ољом, као и ванбрачну ћерку, а Игор ће му, ако је вјеровати гласинама, управо са Севе подарити прво унуче. „Желим им срећу”, изјавио је Кеба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана