Šer rasprodaje stvari

Agencije
Šer rasprodaje stvari

London, Adelaid - Vijest da pjevačica Šer prodaje ključ Adelaide, koji je dobila kao priznanje za svoj nastup 1990. godine na Gran priju Formule 1, razočarala je zvaničnike tog australijskog grada. Na internet aukciji našli su se i obuća i odjeća koju je Šer navodno nosila, kao i njene privatne fotografije.

Vlasti australijskog grada Adelaide izrazile su razočaranje, jer je američka pjevačica Šer navodno stavila ključ tog grada na internet aukciju na sajtu eBay, prenosi AFP.

Prodaju ključa, koji je Šer dobila kao priznanje za nastup 1990. godine na Gran priju Formule 1, oglasio je korisnik koji se potpisuje kao „Autentično-Šer” i koji tvrdi da je pjevačicin „lični pošiljalac” i da prodaje njene stvari.

Ključ je do sada dostigao cijenu od 19.700 američkih dolara.

Taj postupak je uvredio vlasti mirnog grada na jugu Australije u kojem živi oko 1.2 miliona ljudi, a gradonačelnik Adelaide Stiven Jarvud, rekao je da je „izuzetno razočaran”.

„Mora da joj je veoma neprijatno ako prodaje ključ, jer joj je potreban novac”, rekao je Jarvud za lokalni list.

Bivši gradonačelnik Adelaide, Stiv Kondous, koji je Šer uručio ključ, podsjetio je da je time poznatoj pjevačici odato priznanje za nastup na Gran priju Formule 1, 1990. godine, i zbog toga što je „dala mnogo harizme” cijelom događaju.
„Vrlo sam razočaran. Mislio sam da će ključ od grada za nju imati neku vrijednost, ali očigledno da to nije tako, jer inače ne bi željela da ga se otarasi”, ocijenio je Kondous.

Stiv je dodao da je Šer trebala da vrati ključ gradu, ako joj već nije potreban.

Na internet aukciji našli su se i obuća i odjeća koju je Šer navodno nosila, kao i fotografija iz njenog privatnog vlasništva, na kojoj pozdravlja kraljicu Elizabetu Drugu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana