Шер распродаје ствари

Агенције
Шер распродаје ствари

Лондон, Аделаид - Вијест да пјевачица Шер продаје кључ Аделаиде, који је добила као признање за свој наступ 1990. године на Гран прију Формуле 1, разочарала је званичнике тог аустралијског града. На интернет аукцији нашли су се и обућа и одјећа коју је Шер наводно носила, као и њене приватне фотографије.

Власти аустралијског града Аделаиде изразиле су разочарање, јер је америчка пјевачица Шер наводно ставила кључ тог града на интернет аукцију на сајту eBay, преноси АФП.

Продају кључа, који је Шер добила као признање за наступ 1990. године на Гран прију Формуле 1, огласио је корисник који се потписује као „Аутентично-Шер” и који тврди да је пјевачицин „лични пошиљалац” и да продаје њене ствари.

Кључ је до сада достигао цијену од 19.700 америчких долара.

Тај поступак је увредио власти мирног града на југу Аустралије у којем живи око 1.2 милиона људи, а градоначелник Аделаиде Стивен Јарвуд, рекао је да је „изузетно разочаран”.

„Мора да јој је веома непријатно ако продаје кључ, јер јој је потребан новац”, рекао је Јарвуд за локални лист.

Бивши градоначелник Аделаиде, Стив Кондоус, који је Шер уручио кључ, подсјетио је да је тиме познатој пјевачици одато признање за наступ на Гран прију Формуле 1, 1990. године, и због тога што је „дала много харизме” цијелом догађају.
„Врло сам разочаран. Мислио сам да ће кључ од града за њу имати неку вриједност, али очигледно да то није тако, јер иначе не би жељела да га се отараси”, оцијенио је Кондоус.

Стив је додао да је Шер требала да врати кључ граду, ако јој већ није потребан.

На интернет аукцији нашли су се и обућа и одјећа коју је Шер наводно носила, као и фотографија из њеног приватног власништва, на којој поздравља краљицу Елизабету Другу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана