Шер поново “удара” по Мадони

Агенције
Шер поново “удара” по Мадони

Опште је познато да се певачице Шер и Мадона никада нису подносиле, а њихов сукоб траје годинама уназад.

Овог пута, гостујући у емисији славне водитељке Елен Деџенерис, Шер је поново доказала да се ништа није промјенило од раније, те да ни након толико година није промјенила мишљење о краљици попа.


У оквиру дијела емисије „Правило пет секунди”, које налаже да што прије гост да свој одговор на питање, Елен ју је упитала са ким би вољела да сними дует.

“Адел, Пинк и хм, не са Мадоном”, као из топа је изговорила Шер.

Њен одговор је насмијао америчку водитељку и комичарку која јој не напоменула да не може да одговара са ким не жели да пјева.

Звијезда мјузикла “Mamma Mia: Here We Go Again!”, како пишу страни медији, на овај начин је очигледно жељела поново да искаже колико заправо не воли Мадону.

Иначе, њихов сукоб траје још од 1991. године, када је Шер у интервјуу за “Си-Би-Ес” (ЦБС) описала шта мисли о поп пјевачици.

“Нешто је у њој што ми се не свиђа. Зла је. Не свиђа ми се то. Сјећам се да сам је неколико пута угостила у кући јер смо Шон Пон и ја били пријатељи и била је ужасно безобразна. Понашала се попут деришта све вријеме”, казала је својевремено.

У неколико наврата је отворено говорила да не симпатише Мадону, али је истакла да је ипак поштује.

“Никада је нисам мрзила иако су сви то причали. Свакако мислим да је опасна кучка. Имала сам поштовања према њој без обзира што се нисам слагала са многим стварима које је она радила”, изјавила је Шер, те додала да је “одувијек била помало љубоморна на Мадону”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана