Šer na ivici propasti

Agencije
Šer na ivici propasti

Slavna pjevačica Šer, kako prenose svjetski mediji, na ivici je propasti. Porodica joj je okrenula leđa, djeca godinama ne razgovaraju s njom, a organi joj polako otkazuju, jedan po jedan.

Čim se pojavila na sceni prije nekoliko decenija, Šer je proglašena kraljicom pop muzike.

Iz godine u godinu njen uspjeh je bio sve veći i uskoro je postala najpopularnija i najbogatija muzička zvijezda, ali sreća se nedavno okrenula, i to za 180 stepeni.

Naime, sedamdesetogodišnja Šer se još osamdesetih godina zarazila opasnim virusom, koji je tek prije nekoliko mjeseci počeo da uzima danak i njeno zdravstveno stanje je sve gore. Njeni prijatelji su otkrili da popularnoj Šer otkazuju organi, jedan po jedan.

Još krajem osamdesetih dijagnostikovan joj je Epstejn-Barov virus, vrsta herpesa, koja može da uzrokuje otkazivanje organa i nekoliko vrsta raka.

- Bila sam stalno bolesna, skoro da me je ubila upala pluća. Ljekari su mi prvo govorili da sam luda i da pretjerujem, ali ipak su otkrili da sam teško bolesna - otkrila je pjevačica.

Zbog zdravstvenog stanja Šer je morala da napravi pauzu u karijeri jer više ne može da izdrži nastupe, a kamoli naporne turneje, koje je baš iz ovog razloga više puta prekidala i otkazivala.

Živi od reklama

Kako bi preživjela, pjevačica jermenskog porijekla počela je da snima reklame.

Izuzev mnogo novca koji je potrošila na neuspjela liječenja, pjevačica je izgubila bogatstvo i zbog nekontrolisanog trošenja i rasipanja, kao i loših ulaganja. Kada se tome dodaju brojne pauze u karijeri i izostanak abnormalnih honorara na koje je navikla, njen novac se jednostavno istopio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana