Селена и Бибер поново заједно

Агенције
Селена и Бибер поново заједно

Ово је дефинитивно година младе Селене Гомез - најбоља другарица јој је овог љета донирала бубрег, добила је улогу у филму Вудија Алена, „Билборд“ ју је прогласио женом године, а пред сам крај 2017. дала је нову шансу старој љубави. Оно што су до сада врло јасно говориле папарацо фотографије, потврдила је и сама Селена - она и Џастин Бибер су поновно заједно.

Након неколико недјеља нагађања пјевачица и глумица је у интервјуу за магазин „Билборд“ проговорила о томе како се помирила са својом највећом љубави. Иако није јасно то изрекла, питање новинарке није избјегла нити демантовала. На питање како то да су она и Бибер поновно заједно рекла да ће увијек имати „посебно мјесто у свом срцу за некога ко је одиграо значајну улогу у њеном животу и оставио у њему траг“.

У истом разговору открила је и да је с бившим момком, репером Тхе Њеекндом, с којим је била у вези десет мјесеци, остала јако добар пријатељ.

- Имам 25 година, не 18, 19 или 20. Цијеним људе који су заиста имали утицај на мој живот. Можда сам прије форсирала нешто што није имало смисла, али то не значи да када неког волиш то може само тако да нестане - рекла је Селена.

Она и Џастин недавно су одлучили да обнове своју романсу која је почела још 2010. године, а све након што је прекинула везу с репером.

Занимљиво је споменути да је с бившим момком, познатим музичарем, према њеним ријечима, остала „најбоља другарица“, али то се не поклапа са чињеницом да су обоје једно друго престали пратити на друштвеним мрежама и да је он избрисао сваку објаву на свом „Инстаграм“ профилу на којој је била Селена.

- Оно на шта сам изразито поносна је да смо Тхе Њеекнд и ја остали у тако добрим односима. Заиста ми се никада у животу тако нешто није догодило. Раскинули смо, али остали најбољи пријатељи - изјавила је Селена о свом бившем момку, који је ових дана снимљен у друштву непознате бринете у Аустралији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана