Šarliz Teron u vezi sa bivšim momkom Hali Beri

Agencije
Šarliz Teron u vezi sa bivšim momkom Hali Beri

Romanse slavnih ličnosti ponekad podsjećaju na zaplete holivudskih filmova, a to potvrđuje i veza popularne glumice Šarliz Teron i bivšeg momka njene koleginice Hali Beri.

Prelijepa oskarovka Šarliz i bivša ljubav glumice, takođe raskošne ljepote - Hali, najnoviji su par koji intrigira javnost. Naime, četrdesetogodišnji kanadski maneken Gabrijel Obri sa tamnoputom holivudskom zvijezdom ima devetogodišnju kćerku Nalu Arijelu. Šarliz ima dvoje usvojene djece - šestogodišnjeg sina Džeksona i dvogodišnju kćerkicu Augustu.

Kako prenose strani mediji, par se upoznao u privatnoj školi u Los Anđelesu koju pohađaju njihova djeca, a između roditeljskih sastanaka i dovoženja i odvoženja djece u školu su se i zbližili. Do sada su već nekoliko puta viđeni u javnosti, ali ni jedno ni drugo još ne žele da potvrde vezu.

Neimenovani izvori bliski glumici ipak su otkrili da se radi o pravoj romansi.

- Jako su zaljubljeni jedno u drugo i to se vidi. Njihova veza je na početku i jasno je da žele da je sakriju od javnosti. Činjenica je da se dobro slažu i to vide njihovi prijatelji - kaže anonimni izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana