Samantu bi u trećem nastavku Seksa i grada mogla da igra Šeron Stoun

Agencija
Samantu bi u trećem nastavku Seksa i grada mogla da igra Šeron Stoun

Jedinu komplikaciju u vezi sa snimanjem trećeg dijela filma "Seks i grad" stvarala je glumica Kim Katral, koja je bila nepokolebljiva u svojoj odluci da ne želi više da igra lik Samante Džouns.

To je uzdrmalo osnove cijele priče, a ubjeđivanje glumice da se priključi projektu nije pomoglo.

Štaviše, stvari su se pogoršale pričom o neprijateljstvu između Katralove i Sare Džesike.

Gostujući nedavno u gledanoj tok-šou emisiji Kim Katral je dala svoj prijedlog glumice koja bi mogla da je zamijeni. Međutim, Sara Džesika Parker ima drugu ideju.

Ona je u svom posljednjem intervjuu za ulogu Samante predložila, ni manje ni više, nego legendarnu Šeron Stoun.

Američka glumica Sara Džesika Parker izjavila je da je veoma povrijeđena izjavom Kim Katral da njih dvije nikada nisu bile prijateljice dok su snimale seriju "Seks i grad".

- Mi nikada nismo bile prijateljice. Bile smo koleginice i na neki način to je najzdraviji odnos, zato što tada imaš jasnu granicu između profesionalnog života i privatnog - kazala je Kim Katral britanskom novinaru Pjersu Morganu.

Nakon ove izjave mediji su pokušavali da dođu do glumice Sare Džesike Parker da bi prokomentarisala izjavu svoje koleginice koju je dala u televizijskoj emisiji.

- Slomljeno mi je srce. Mislim na to cijele sedmice. To je veoma uznemirujuće za mene, zato što to nije način na koji se ja sjećam našeg odnosa. Mislim da nas je povezalo iskustvo. To je bilo profesionalno iskustvo, ali je postalo lično jer je trajalo godinama - kazala je Sara te potvrdila da ju je žestoko povrijedila ova izjava.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana