Samanta iz Seks i grada: Za mene seks počinje u glavi

Agencije
Samanta iz Seks i grada: Za mene seks počinje u glavi

Srećna je iako nema djecu.

Planetarno popularna zavodnica iz serije "Seks i grad" Samanta, odnosno Kim Katral, otvorila je dušu na temu muškaraca, starenja i navela da je srećna uprkos tome što nema djecu.

"Idem svuda i vrlo sam prilagodljiva, sve dok sa sobom mogu nositi svoju mačku. Kobi (mačka) je takođe vrlo prilagodljiva, iako ima 17 godina. Do sad je putovala u Liverpul, Čičester, London, Toronto, Vankuver i Los Anđeles. Moram da je povedem, ili mi napravi problem", kaže Kim.

Glumica nema djecu. Ističe da se žene koje nemaju potomke i dalje osuđuju.

"I dalje se vezuje stigma za ljude koji ne žele da imaju djecu. Ali, slušajte, ne mislim da postoji dijete na svijetu koje zahvaljuje svojim roditeljima na pelenama koje su im promjenili. Iako sam oduvek mislila da ću imati porodicu, imala sam druge načine da kanališem materinski instinkt i mislim da mladi ljudi mogu da se povežu sa mnom, zato što drugačije živim od njihovih roditelja".

Najveća zavodnica iz pomenute planetarno popularne serije otkriva da nije željela ulogu Samante. "Nisam željela da igram Samantu u "Seks i grad". Tada sam napunila 41 godinu i pomislila sam: ‘O ne, ne mogu ponovo da igram fatalnu ženu. Sada mi se čini da su osobe koje imaju 40 godina veoma mlade. Pedesete su nove četrdesete. Zbog toga moje dvadesete djeluju kao praistorija."

Navodi da je Holivud surovo mjesto za starenje žena.

"Menopauza je bila otrežnjenje. Mnogi o tom periodu govore negativno, ali ja sam je vidjela kao početak nove faze – konačnog poglavlja. Pitala sam se: ‘Šta da radim u narednih 30 – 40 godina i s kim? Holivud još ne zna kako da se nosi s problemima koji pogađaju starije žene. Ne vidim sebe u većini filmova ili serija koje se prave, čak ni u reklamama I dalje mislim da su najbolje uloge pozorišne."

Kaže da za nju seks počinje u glavi, "Svi muškarci s kojima sam bila su bili prijatnog izgleda. Ali za mene, seks počinje u glavi. Ono što se dešava ispod, ne čini da nekog želim da posjedujem; to je obično neka sitnica, ili smisao za humor."

Glumica "krivi" svoj posao zbog propasti tri braka koje je imala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana