Руска порно-глумица скочила кроз прозор да би се спасила од силоватеља

Агенције
Руска порно-глумица скочила кроз прозор да би се спасила од силоватеља

Руска порно-глумица је сломила обе ноге док је бјежала од двојице насилника који су је брутално силовали и напастовали након што су је намамили у стан због пословне сарадње.

Млада глумица која глуми у филмовима за одрасле дошла је у стан како би са двојицом мушкараца разговарала о новом филму, али умјесто разговора они су је напали и силовали неколико сати.

Како би се спасила од силоватеља, 22-годишња порно-глумица, чије је умјетничко име Лола Тејлор, је скочила кроз прозор са трећег спрата, пише Блиц.

Комшија који је шетао пса у московском кварту Јасеново, Бласиус Виноградов, пронашао је дјевојку крваву у расцијепаној одјећи.

"Шетао сам пса када је плавуша са поцјепаном одјећом и крвавим устима пала на земљу. Када сам дошао до ње била је у несвијести и јасно се видјело да су јој сломљене обе ноге. Одмах сам назвао полицију и хитну помоћ", испричао је Виноградов.

"Била је у врло лошем стању и претрпила је вишечасовно силовање и злостављање прије него што је скочила. Кад смо ухватили двојицу насилника они су све порицали", све док нисмо у стану нашли доказе о овом ужасном злочину. Покушали су да очисте крваве мрље али нису успјели - рекли су из московксе полиције.

Дмитриј Косенков (30) и Максим Пилипенко (33) су ухапшени и сада им пријети затворска казна од 30 година.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана