Runi se skupim poklonima iskupljuje supruzi za prevaru

Glas Srpske
Runi se skupim poklonima iskupljuje supruzi za prevaru

Legendarni engleski fudbaler Vejn Runi platio je supruzi Kolin proslavu 32. rođendana u Dubaiju. Luksuzna proslava i odmor koštali su ga, kako navode strani mediji, više od 100.000 funti.

Runi je putovanje platio za Kolin i njihova četiri sina, a on im se nije pridružio na odmoru zbog obaveza na terenu.

- Otkako je izbio skandal, fudbaler pokušava da svojoj supruzi sve nadoknadi. On je za proslavu u ekskluzivnom odmaralištu s privatnom plažom i poslugom koja je stalno dostupna iskeširao 100.000 funti - navodi izvor blizak paru.

Runi se u vrijeme dok je njegova supruga bila trudna viđao sa prostitutkom Dženifer Tomson. Kada su mediji počeli da pišu o njegovom nevjerstvu i sam je priznao supruzi da je "koristio usluge" koje koštaju 1.200 funti po posjeti.

U vrijeme prevare Kolin je na neko vrijeme skinula vjenčani prsten i odvela njihovo troje djece u dom svojih roditelja. Fudbaler se tada trudio da je vrati kući, pogotovo zbog činjenice da im je na putu četvrto dijete.

Ona se vratila, a nakon što je Runiju oprostila nevjeru, Kolin je izjavila da nije sve u redu i da nije zaboravila šta se dogodilo, ali i da ne želi biti sama s četvoro djece te će se potruditi da nastavi brak i izgladi stvari zbog porodice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana