Роман Абрамович бившој жени оставио вилу

Агенције
Роман Абрамович бившој жени оставио вилу

Руски олигарх Роман Абрамович преписао је ових дана некретнину у елитном дијелу Њујорка, вриједну невјероватних 80 милиона евра, својој бившој супрузи Даши.

Док се не усели у свој нови дом, Даша Жукова са сином и кћерком које је добила у браку с Романом Абрамовичем, живи у вили неколико улица даље, која је у власништву непознатог Руса, а он је ту кућу купио 2008. године за 36 милиона евра, али не живи у њој, ни у Америци.

За реновирање је задужена компанија “Херцог и Меуром”, а изградиће и базен. Роман Абрамович је три куће, на бројевима 9, 11 и 13, преписао 14. септембра на своју бившу супругу Дашу Жукову, а процијењене су на 63 милиона евра. Потом је додао још једну, за 14 милиона евра, на броју 15. Уз дозволу комисије, одлучено је да куће на бројевима 11, 13 и 15 буду спојене и од њих направљена мегавила.

Уз те некретнине, Абрамович је на Дашу преписао четврти спрат зграде која се налази у 73. источној улици, на броју 225, вриједан око 847 хиљада евра, као и исте вриједности стан на првом спрату зграде на броју 215. За мјесто пребивалишта Абрамович је у списима навео своју адресу у Москви, а Даша Жукова вилу у којој тренутно борави.

Ови трансфери и преписивање имовине дио су њихове бракоразводне парнице. Сам Роман Абрамович недавно је постао држављанин Израела након што су се појавили проблеми те он није могао да продужи своју британску визу упркос томе што је власник фудбалског клуба Челзи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана