Robi od supruge dobio plantažu marihuane

Agencija
Robi od supruge dobio plantažu marihuane

Pjevač Robi Vilijams, koji je priznao da voli marihuanu i rekao da je svojevremeno čak zapalio džoint u Bakingamskoj palati, sada će imati neograničenu zalihu droge i to nakon što mu je supruga Ajda Fild napravila malu farmu marihuane u njihovom podrumu u Los Anđelesu.

Prema riječima repera Big Narstija, koji tvrdi da je posjetio ovu malu farmu, bio je to Ajdin poklon suprugu za godišnjicu braka.

- On je jako kul. Izuzetno je ponizan i skromna je osoba, a ima i dobru ženu. Vidio sam njen poklon za njihovu godišnjicu. Napravila mu je farmu marihuane u njihovom podrumu u Los Anđelesu - rekao je reper.

Reper Big Narsti je rekao da je farmu vidio kada je bio na snimanju u Robijevom studiju, takođe smještenom u kući.

- Žena mu je poklonila čitavu farmu i to je način kako se daju pokloni. Da li je legalno? Naravno da je legalno - kazao je reper.

Uzgajanje i konzumiranje marihuane je legalno u Kaliforniji, kao i u nekoliko američkih država, uključujući Kolorado i Vašington.

- Trava je lijepa droga, ali je šteta što smo ja i ona loša kombinacija - govorio je ranije poznati pjevač britanskim medijima.

U jeku njegove zavisnosti Robi je rekao da je bio "na 24 časa od smrti" nakon što je uzeo opasnu kombinaciju različitih lijekova.

- Uzeo sam 20 tableta za bolove i smirenje i osjetio da sam blizu smrti. Takođe, uzimao sam i lijek "aderal", koji inače uzimaju osobe koje pate od hiperaktivnosti - rekao je Robi. On kaže da su lijekovi na recept uobičajeni način američke zavisnosti.

- To nije bio moj najbolji dio života. Glumica Ana Nikol Smit je okončala život zbog ovoga. Isto i Majkl Džekson i Hit Ledžer. Ja se nalazim u toj grupi - rekao je pjevač.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana