Роберт Дауни због жене оставио пороке

Агенције
Роберт Дауни због жене оставио пороке

Амерички глумац и музичар Роберт Дауни Џуниор годинама је због своје зависности балансирао на ивици живота, а када је упознао продуценткињу Сузан Левин, оставио је наркотике и већ 15 година они су у срећном браку.

Роберт је син славног филмског редитеља Роберта Даунија Сениора. Његов отац био је такође жесток зависник, а сину је већ са шест година понудио марихуану. Тако је почела неславна историја зависности у овој породици.

Филм “Готика” њој је био први подухват, а њему само још један филм. Сузан није жељела никакве проблеме па је вјешто избјегла романсу на сету. Роберта је сматрала чудаком.

- Били смо у Монтреалу, припремали се за снимање на заједничком ручку с режисером и Хали Бери. Сви су наручили јапанску храну, а Роберт нам је рекао да је зобена каша суперхрана. Он је са собом понио пакетић омиљене каше и припремио је ручак, а уз то је имао и кутију с разним зачинима. Као врхунац свега, кренуо је да вјежба јогу и изводи необичне покрете. Био је занимљив, али скроз чудан - испричала је својевремено Сузан о томе како је упознала љубав свог живота.

Тада није осјећала никакву привлачност према њему.

- Док смо радили, Роберт ме питао да ли хоћу да изађем с њим на ручак. Нисам хтјела, али сам га примијетила. Знала сам да има нешто посебно у њему - рекла је Сузан.

Услиједио је први излазак, а ноћ уочи њеног 30. рођендана Роберт је запросио. Вјенчање је услиједило тек двије године касније, јер је њен ултиматум био - ако не остави дрогу, може да заборави на њу.

Роберт Дауни Џуниор био је у вези са Саром Џесиком Паркер, али и у браку са глумицом Дебором Фалконер. Дрога је увијек била његова опсесија и зато је остао без обје.

- Мислим да је био свјестан да је посебно оно што имамо. Постојала је нека магија, нешто што нисмо знали да дефинишемо. Он стално говори да спајањем нас двоје настаје нека сасвим трећа особа, која не би иначе постојала - испричала је Сузан.

С браком су дошла и нека нова правила - супружници су обећали једно другоме да их посао неће раздвајати више од двије седмице. То се потом смањило на седам дана, да би 2010. године схватили да то више не смије да се догађа - раздвајање неће постојати.

- У браку сам се и ја промијенила. Прије нисам размишљала о томе да имам своју породицу, а камоли дјецу. Није да то нисам жељела, једноставно, нисам размишљала о томе. А онда је у мој живот ушао торнадо, та креативна, лијепа лопта препуна лудачке енергије и страсти и тотално ме промијенила - рекла је.

Седам година касније родио им се син Екстон, а након двије године и ћерка Арви. Колико је заљубљен у своју супругу и данас, говори то да је на свој бицепс тетовирао “Suzie Q” у част жени коју воли.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана