Rita Ora na meti kritike

Agencije
Rita Ora na meti kritike

Atraktivna pjevačica Rita Ora izazvala je lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama zbog fotografija koje već danima kruže internetom.

Riječ je o fotografijama na kojima se Rita nalazi za istim stolom sa čuvenim MMA borcem Konarom Mekgregorom.

Sporni snimci nastali su prije nekoliko dana na svečanoj dodjeli modnih nagrada u Londonu koja je bila prilika da se svjetski džet-set okupi na jednom mjestu.

Osim toaleta i nagrada, pažnju su privukli upravo Rita i Konar, ali još niko nije zvanično potvrdio da među njima ima nešto.

Prvo je Rita na crvenom tepihu pozirala sama. I dok su je paparaci slikali, komentarisali njen dekolte, desilo se nešto neočekivano. Kao gost sa svojim neobičnim stajlingom pojavio se i Konar. Pozirao je sa Luisom Hamiltonom, a zatim s Donatelom Versaće. A onda je sjeo za sto gdje je bila Rita.

I tada su nastale „škakljive“ fotografije zbog kojih sada svi prozivaju pjevačicu. Fotografije bi i mogla da objasni, to bi nekako i prošlo, ali ih je potpisala riječima: „Na dejtu“.

Izgleda da će joj sve oprostiti, ali da flertuje sa oženjenim - neće. Iako je odmah skinula komentar, njeni pratioci nastavili su da komentarišu, nižu uvrede i poručuju Konoru: „Ne nasjedaj na provokacije“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana