Рита Ора на мети критике

Агенције
Рита Ора на мети критике

Атрактивна пјевачица Рита Ора изазвала је лавину негативних коментара на друштвеним мрежама због фотографија које већ данима круже интернетом.

Ријеч је о фотографијама на којима се Рита налази за истим столом са чувеним ММА борцем Конаром Мекгрегором.

Спорни снимци настали су прије неколико дана на свечаној додјели модних награда у Лондону која је била прилика да се свјетски џет-сет окупи на једном мјесту.

Осим тоалета и награда, пажњу су привукли управо Рита и Конар, али још нико није званично потврдио да међу њима има нешто.

Прво је Рита на црвеном тепиху позирала сама. И док су је папараци сликали, коментарисали њен деколте, десило се нешто неочекивано. Као гост са својим необичним стајлингом појавио се и Конар. Позирао је са Луисом Хамилтоном, а затим с Донателом Версаће. А онда је сјео за сто гдје је била Рита.

И тада су настале „шкакљиве“ фотографије због којих сада сви прозивају пјевачицу. Фотографије би и могла да објасни, то би некако и прошло, али их је потписала ријечима: „На дејту“.

Изгледа да ће јој све опростити, али да флертује са ожењеним - неће. Иако је одмах скинула коментар, њени пратиоци наставили су да коментаришу, нижу увреде и поручују Конору: „Не насједај на провокације“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана