Rijana se žestoko posvađala sa dečkom na plaži

Agencije
Rijana se žestoko posvađala sa dečkom na plaži

Iako su se prošlog mjeseca u medijima pojavili napisi da je poznata pjevačica Rijana prekinula vezu s arapskim milijarderom Hasanom Jamilom jer joj je dosadio, par je ponovo viđen na zajedničkom odmoru u Meksiku.

Međutim, poznatom paru izgleda ne cvjetaju ruže jer se na fotografijama koje je zabilježio paparaco vidi da se pjevačica sa Barbadosa i Jamil žestoko svađaju na plaži.

Naime, 30-godišnja pjevačica izgledala je jako ljutito dok je namrgođeno razgovarala sa svojim dečkom i pokazivala prstom prema njemu, kao da ga za nešto okrivljuje.

On je izgledao kao da se brani i da pokušava nešto objasniti, da bi nakon njenog govora jednostavno ustao i otišao, nakon čega je, ako je suditi po fotografijama, pjevačica ostala uplakana.

Njih dvoje su prvi put viđeni zajedno prije godinu na odmoru u Španiji, a popularna pjevačica njihovu vezu nikada nije komentarisala.

Krajem prošle godine mediji su objavili da su se Rijana i Jamil vjerili, a slavna pjevačica jedno vrijeme je nosila i dijamantski prsten. Spekulisalo se da bi ljepotica sa Barbadosa nakon vjenčanja mogla obući i hidžab.

Hasan Jamil je jedan od najbogatijih ljudi u Saudijskoj Arabiji, predsjednik je saudijske filijale “Tojote”, a bogatstvo njegove porodice procjenjuje se na 1,5 milijardi dolara.

Ovaj arapski bogataš navodno je prije Rijane bio u vezi i sa manekenkom Naomi Kembel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana