Ријана се жестоко посвађала са дечком на плажи

Агенције
Ријана се жестоко посвађала са дечком на плажи

Иако су се прошлог мјесеца у медијима појавили написи да је позната пјевачица Ријана прекинула везу с арапским милијардером Хасаном Јамилом јер јој је досадио, пар је поново виђен на заједничком одмору у Мексику.

Међутим, познатом пару изгледа не цвјетају руже јер се на фотографијама које је забиљежио папарацо види да се пјевачица са Барбадоса и Јамил жестоко свађају на плажи.

Наиме, 30-годишња пјевачица изгледала је јако љутито док је намргођено разговарала са својим дечком и показивала прстом према њему, као да га за нешто окривљује.

Он је изгледао као да се брани и да покушава нешто објаснити, да би након њеног говора једноставно устао и отишао, након чега је, ако је судити по фотографијама, пјевачица остала уплакана.

Њих двоје су први пут виђени заједно прије годину на одмору у Шпанији, а популарна пјевачица њихову везу никада није коментарисала.

Крајем прошле године медији су објавили да су се Ријана и Јамил вјерили, а славна пјевачица једно вријеме је носила и дијамантски прстен. Спекулисало се да би љепотица са Барбадоса након вјенчања могла обући и хиџаб.

Хасан Јамил је један од најбогатијих људи у Саудијској Арабији, предсједник је саудијске филијале “Тојоте”, а богатство његове породице процјењује се на 1,5 милијарди долара.

Овај арапски богаташ наводно је прије Ријане био у вези и са манекенком Наоми Кембел.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана