Razmjenjivali nježnosti na crvenom tepihu

Glas Srpske
Razmjenjivali nježnosti na crvenom tepihu

Na premijeru svog posljednjeg filma slavna glumica Skarlet Johanson došla je u pratnji svog dečka Kolina Džosta, koga je do sada čuvala od očiju javnosti i tako napokon pokazala koliko je zaljubljena i srećna.

Osim što je u Los Anđelesu premijerno prikazivan film "Osvetnici: Rat beskraja", Skarlet, koja u njemu igra jednu od glavnih uloga, premijerno je na crvenom tepihu pokazala svog dečka i potvrdila vezu o kojoj se šuška već punu godinu.

Par je bio u centru pažnje, a pri tom se nisu suzdržavali od nježnosti i poljubaca, kojima su pokazali koliko se vole.

Skarlet, inače poznata po svojoj platinasto plavoj kosi, ovaj put je pokazala novu frizuru. Trenutno je brineta, i to kratke kose, koja joj stoji odlično.

Osim toga, zablistala je i u svjetlucavoj srebrnoj haljini bez naramenica, sa dva duboka proreza ispod kojih se nazire tačkasti til. Njen izabranik Kolin Džost obukao je klasično crno odijelo, u kojem je izgledao veoma elegantno.

O vezi 33-godišnjakinje i dvije godine starijeg komičara i glumca počelo je da se govori još prošle godine kada su navodno viđeni u prisnim zagrljajima na jednom društvenom događaju. Bilo je to svega nekoliko mjeseci nakon što se Skarlet rastala od francuskog novinara Romena Dorijaka, sa kojim ima dvogodišnju kćerkicu Rouz Doroti.

Romen i Skarlet bili su u braku dvije godine, a nakon razvoda ostali su u pristojnim odnosima radi zajedničkog vaspitavanja kćerkice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana