Размјењивали њежности на црвеном тепиху

Глас Српске
Размјењивали њежности на црвеном тепиху

На премијеру свог посљедњег филма славна глумица Скарлет Јохансон дошла је у пратњи свог дечка Колина Џоста, кога је до сада чувала од очију јавности и тако напокон показала колико је заљубљена и срећна.

Осим што је у Лос Анђелесу премијерно приказиван филм "Осветници: Рат бескраја", Скарлет, која у њему игра једну од главних улога, премијерно је на црвеном тепиху показала свог дечка и потврдила везу о којој се шушка већ пуну годину.

Пар је био у центру пажње, а при том се нису суздржавали од њежности и пољубаца, којима су показали колико се воле.

Скарлет, иначе позната по својој платинасто плавој коси, овај пут је показала нову фризуру. Тренутно је бринета, и то кратке косе, која јој стоји одлично.

Осим тога, заблистала је и у свјетлуцавој сребрној хаљини без нараменица, са два дубока прореза испод којих се назире тачкасти тил. Њен изабраник Колин Џост обукао је класично црно одијело, у којем је изгледао веома елегантно.

О вези 33-годишњакиње и двије године старијег комичара и глумца почело је да се говори још прошле године када су наводно виђени у присним загрљајима на једном друштвеном догађају. Било је то свега неколико мјесеци након што се Скарлет растала од француског новинара Ромена Доријака, са којим има двогодишњу кћеркицу Роуз Дороти.

Ромен и Скарлет били су у браку двије године, а након развода остали су у пристојним односима ради заједничког васпитавања кћеркице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана