Рат у Холивуду: Погледајте ко кога не подноси

Агенције
Рат у Холивуду: Погледајте ко кога не подноси

Завист међу холивудским звијездама и утицајним мушкарцима је ексалирао, па је тако све већи број оних који не могу поднијети једни друге. Међу њима су сукоби између Мадоне и Гвинет Палтроу, Доналд Трамп и Барак Обама, родитељи посрнуле глумице Линдзи Лохан...

Мадона и Гвинет Палтроу:

Пјевачица и глумица некад су биле готово нераздвојне и дијелиле су комплименте једна другој кад год су стигле. Но, 2010. године њихово пријатељство је постало прошлост. Нико не зна што је томе узроковало, но престале су да говореи једна о другој у интервјуима.  

Доналт Трамп и Барак Обама:

Доналд Трамп воли да прича о политици, али и против политичара. Једна од његових бројних мета био је и Барак Обама, предсједник Сједињених Америчких Држава. Трамп је упорно тврдио да Барак није рођен у Америци, иако је Бијела кућа објавила и његов родни лист.  

Мајкл и Дина Лохан:

Родитељи посрнуле глумице Линдзи Лохан Дина и Мајкл , све су, само не типични разведени пар. Годинама након развода знали су вријеђати и нападати једно друго у медијима, поготово када су били у питању јавни испади њихове ћерке. Углавном су кривили једно друго за Линдзину пропалу каријеру. Растали су се 2007. године.  

Челси Хендлер и Анђелина Џоли:

Америчка комичарка и водитељка не скрива да не може да поднесе Анђелину Џоли. Челси Хендлер пријатељица је са Џенифер Анистон, бившом супругом Бреда Пита. Неколико пута ју је јавно и увредила. Челси је једном приликом изавила да Анђелина изгледа као демон, а тврдила је да то нема везе с тим што јој је Џенифер пријатељица.

- Као и свака жена, могу процијенити кад је неко лош. Анђелина ми се једноставно не свиђа - тврдила је комичарка.  

Алек Болдвин и Ким Бесинџер:

Овај бивши брачни пар некад је био један од омиљених у Холивуду, све док се нису разишли и окончали брак 2001. године. Но, њиховој причи тада није дошао крај јер су се наставили борити за старатељство над својом ћерком, а сукоб се пооштрио када је Алчц тада једанаестогодишњу Иреланд назвао непристојном и непромишљеном малом свињом. Све је то снимила говорна пошта, а порука је процурила на интернет.  

Ким Кардашијан и Парис Хилтон:

Након што се Ким прославила снимком секса који је процурио у јавност, између ње и Парис више ништа није било исто. Богата насљедница једном је приликом изјавила како никад не би хтјела да имат гузу као Ким јер јој је одвратна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана