Први српски Викторијин анђео Кристина Перић се удаје

Глас Српске
Први српски Викторијин анђео Кристина Перић се удаје

Лијепа и успјешна манекенка Кристина Перић (22), родом из Београда, која је прошле године постала први српски Викторијин анђео, ускоро ће стати на луди камен са својим изабраником менаџером Дамиром Ђурђевићем.

Перићева, коју зову српском Ирином Шајк, скупоцјеним прстеном који је добила од свог дугогодишњег дечка похвалила се на друштвеним мрежама.

Лијепа манекенка је открила да се са момком вјерила на путовању по романтичној Италији, тачније у Милану током заједничког одмора.

 - Да, да, да - написала је кратко манекенка уз фотографију из Милана, на којој се види и вјеренички прстен.

Кристина, иначе, са својим дечком редовно путује и обилази егзотичне дестинације, а својевремено је њоме био очаран и славни фудбалер Кристијано Роналдо.

Кристина је, иако је практично на самом почетку манекенске каријере, сарађивала са бројним познатим свјетским брендовима, а може да се похвали и кампањом за чувени бренд доњег веша “Викторијас сикрет”.

Међутим, оно што многи не знају јесте да се Кристина за инострану каријеру одлучила управо јер манекене много више цијене у свијету него у Србији, гдје јој чак нису предвиђали ни успјешну манекенску каријеру.

У Србији је најчешће случај да манекенима, умјесто новца за одрађену ревију или фотографисање, понуде гардеробу или ципеле, што се Перићевој никако није допало.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана