Prva žena Brusa Dženera progovorila o njegovoj “mračnoj” tajni

Agencije
Prva žena Brusa Dženera progovorila o njegovoj “mračnoj” tajni

Odluka o promjeni pola iznenadila je svijet, ali ne i njegovu bivšu ženu…

Linda Tompson, glumica i prva žena Brusa Dženera, koji je nedavno promjenio pol i postao žensko, kaže da je godinama čuvala njegovu tajnu.

“Brus kojeg sam tada poznavala bio je jednostavan, romantičan, običan muškarac. Bila sam veoma srećna što sam upoznala takvog divnog partnerai s kojim sam htjela da provedem. Bio je pošten i jednostavno predobar da bi bio stvaran”, rekla je Linda.

Ona je dodala da joj se brak sa nekadašnjim Olimpijcem raspao kada joj je on priznao svoju “mračnu” tajnu.

“Jedan mi je samo prišao I rekao kako mora da mi prizna nešto o sebi, nešto važno. Priznao mi je da se osjeća kao žena i da sebe tako doživljava”, dodala je Linda koja je Brusa upoznala u “Plejboj vili”. Vjenčali su se 1981. godine i bili su u braku pet godina i imaju dva sina.

Kaže da je pokušala da mu pomogne tako što je pronašla psihijatra.

“Jedan dan sinovi su došli u kuhinju i rekli mi: “Mama, vidjeli i smo tatu golog pod tušem, on ima ženske grudi”. Tog sam dana počela da krijem istinu kako bih zaštitila sinove, ali i Brusa. Morala sam da pronalazim objašnjenja za promjene njegovog izgleda. Bilo je iscrpljujuće”, ispričala je Linda.

Brus se poslije razvoda od Linde Tompson 1991. godine oženio sa Kris Džener sa kojom je dobio dvije ćerke, Kendal i Kajli. Nedavno su se razveli. Cijela porodica Kardašijan je prvo negodovala zbog njegove promene pola, a onda su izjavili da se ponose njegovom odlukom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana