Prva modna kolekcija Sanje Todorović-Vujičić: Prefinjen stil i unikatnost pečat brenda “QueenS”

Milijana Latinović
Prva modna kolekcija Sanje Todorović-Vujičić: Prefinjen stil i unikatnost pečat brenda “QueenS”

Banjaluka - Novi domaći modni brend “QueenS” idejnog tvorca Sanje Todorović-Vujičić, kroz ručno šivane haljine, kombinezone i odijela, izrađene od najfinijih italijanskih tkanina, ljubiteljima mode u Banjaluci dočarao je viziju elegantne i savremene žene.

Prva kolekcija pod nazivom “My Secret Deram” predstavljena je u četvrtak uveče u banjalučkom restoranu “Integra”, a publika je imala priliku da vidi 19 jedinstvenih kreacija u kojima se ogleda spoj bezvremenskog stila i vrhunskog kvaliteta.

Modni brend “QueenS” nastao je iz želje kreatorke da ukaže na potencijal domaćeg modnog dizajna koji prati svjetske trendove. Za ovaj, kako sama kaže, veliki korak odlučila se nakon što je godinama kreirala haljine za sopstvene potrebe, zbog čega kolekcija nosi simboličan naziv “My Secret Deram”.

- Ovo je moja dugogodišnja želja koja ne bi ugledala svjetlost dana da nije bilo podrške moje porodice i prijatelja. Puno pažnje i ljubavi posvetili smo izradi svakog komada odjeće. Svaka haljina je od izbora tkanine, konstruisanja do šivanja dotaknuta bar 1.000 puta - ispričala je Todorović-Vujičić.

Inspiraciju za svoje kreacije pronalazi u savremenoj ženi, a inspiracija su joj, dodaje, i njenih četvoro djece.  

- Radeći na ovoj prvoj kolekciji vodila sam se mišlju da haljina mora biti jednako udobna, kvalitetna i lijepa i spolja, ali i iznutra - kazala je Todorović-Vujičić te dodala da je na izradi prve kolekcije brenda, koji teži da postane sinonim za kvalitet, prefinjen stil i unikatnost, bio angažovan tim od dvadesetak članova.

Na putu ka ostvarenju sna imala je brojne dileme - da li je to što radi dovoljno dobro i da li će biti prihvaćeno, ali nikada nije ni pomislila da odustane.

- Zahvaljujući ljudima koji su dugo u tom poslu i koji razumiju ono što sam zamislila i što želim rješenje se samo nametne. Proces je bio dug jer sam prezahtjevna i neke modele sam vraćala i po dva puta dok nismo dobili savršen model. Sigurna sam da svi zajedno, cijeli tim, imamo razloga za zadovoljstvo - istakla je Todorović-Vujičić.

I dok su na modnoj pisti blistale moderne haljine, publika je osmjesima i aplauzom ispratila svaki model.

Svi komadi iz ove prve kolekcije modnog brenda “QueenS” već sada su dostupni na zvaničnom sajtu www.queensww.com

Modeli

 

Neke od kreacija na reviji su nosili poznati modeli - Sanja Matić, koja je radila za svjetske kampanje “Beneton” i “Loreal Paris”, i Snežana Kuzmanović, nekadašnja mis BiH. Publika je imala priliku da na pisti vidi i model agencije “Mis” Nikol Šikman, koja je radila za “Dior”, “Tomi Hilfiger” i druge.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana